Jucarii bebelusi

Carcassonne Extensia IV

Carcassonne Extensia IV

69 Lei Comanda produsul

Categorie: Jocuri de Societate

Caracteristici: - In 2001 Carcassonne a fost votat Spiel des Jahres (Jocul anului).
- Azi jocul de baza elaborat de Klaus-Jrgen Wrede este doar stramosul acestei mari familii de jocuri cu multe completari si jocuri individuale.
- Intre timp Carcassonne a ajuns in varful topurilor de jocuri in peste 15 tari acest fapt insemnand peste 3 milioane de exemplare vandute de editura Hans im Glck.
- Insa nu doar acest numar impresionant face din Carcassonne un joc clasic.
- Regulile simple si tentatia unui joc care te surprinde de fiecare data sunt garantiile unei serii interminabile de succese sub numele Carcassonne.
- Jocul creste si se dezvolta din nou, dar de data asta in inaltime.
- Carcassonne - Turnul este nu doar a patra completare a jocului de baza, ci si un suport ideal pentru cartonasele jocului de baza si ale tuturor completarilor lui.
- In timpul jocului acest turn de circa 30 de cm devine un distribuitor practic din care jucatorii trag fiecare cartonas in parte.
- Carcassonne - Turnul aduce noi si interesante situatii, care reusesc sa surprinda chiar si veteranii jocului si sa-i indemne sa-si schimbe strategiile si mutarile obisnuite.
- Cele 30 de piese de lemn impreuna cu cele 18 cartonase suplimentare metamorfozeaza Carcassonne intr-un tridimensional joc al turnurilor, in care chiar si adversarul poate fi luat prizonier si incarcerat in turn.
- Inaltimea turnului va fi factorul decisiv care va determina care dintre prizonierii adversarului va fi intemnitat.
- Prizonierul este condamnat sa stea in turn pana la sfarsitul jocului daca stapanul lui nu va decide sa faca un diplomatic schimb de prizonieri ca sa-l elibereze.
- Exista bineinteles si posibilitatea de rascumparare a prizonierului in schimbul unor valoroase puncte.
- Pare simplu, dar nu este chiar asa, deoarece fiecare jucator dispune de un numar limitat de piese din lemn pentru construirea turnului, deci este nevoie de o strategie bine pusa la punct pentru a incasa punctele care asigura victoria.
- Aceast joc este o completare si este utilizabila numai impreuna cu jocul de baza Carcassonne.
Numar minim de jucatori: 2 Numar maxim de jucatori: 6 Recomandat copiilor peste 8 ani.

Produsul este oferit de Dinoland

Dinoland Jocuri jucarii pentru copii si parinti - Dinoland